ÎMPRUMUTĂ UN CATALOG

Rezervă-l, vino și ridică-l, adu-l înapoi după ce l-ai convins pe client.

ÎMPRUMUTĂ UN CATALOG

Rezervă-l, vino și ridică-l, adu-l înapoi după ce l-ai convins pe client.

ÎMPRUMUTĂ UN CATALOG

Rezervă-l, vino și ridică-l, adu-l înapoi după ce l-ai convins pe client.

ÎMPRUMUTĂ UN CATALOG

Rezervă-l, vino și ridică-l, adu-l înapoi după ce l-ai convins pe client.

ÎMPRUMUTĂ UN CATALOG

Rezervă-l, vino și ridică-l, adu-l înapoi după ce l-ai convins pe client.

Poți împrumuta de la biblioteca de materiale unul din cataloagele disponibile. Caută în lista de mai jos catalogul de care ai nevoie, rezervă-l și hai la biblioteca să-l ridici. E GRATUIT. 

MATER te ajută dacă:

• ai o întâlnire cu un client și vrei să-i prezinți o serie de materiale
• nu ești hotărât ce să alegi și vrei să te consulți cu echipa
• ai nevoie de inspirație și la birou

Nu găsești în listă ce ai nevoie? Spune-ne de ce catalog ai nevoie și noi încercăm să-l aducem în bibliotecă direct de la producător.

Gerflor - Mipolam Elegance Flooring

Catalogul conține mostre pentru cele 33 de variante coloristice ale materialului din PVC 100% reciclabil pentru pardoseli. Mostrele sunt însoțite de informații tehnice despre calitățile materialului, și instrucțiuni de instalare și întreținere.

Pfleiderer-Design Collection 2017-2020

Catalogul conține 7 broșuri cu mostre de HPL. Materialele prezentate pot fi folosite ca finisaje pentru mobilier și uși. Broșurile oferă o gamă largă de finisaje, atât ca texturi, cât și coloristic, inclusiv materiale ignifuge.

Freestile - Object Carpet

Catalogul conține 17 mostre cu diferitele modele ale materialului realizat din PET 100% reciclabil, asemănător mochetei. Mostrele sunt însoțite de un catalog de prezentare a posibilităților de instalare (proiecte), și conține fișa tehnică, detalii despre certificate, și rețeaua de distribuție.

Antalis - Coala Collections

Cataloagele conțin peste 110 mostre de materiale pentru utilizări diverse, de la tapet autoadeziv până la materiale pentru bannere și proiecții. Materialele sunt realizate din hârtie, textile, dar și materiale plastice non-toxice. Cataloagele conțin detalii despre proprietățile fizice și chimice ale materialelor, dimensiuni, metode de aplicare, dar și informații despre sustenabilitatea produselor.

Egger - Decorative Collection 2017-2019

Catalogul conține peste 100 de mostre de materiale decorative pentru mobilier și design interior. Modelele variază de la decoruri uni, la texturi de lemn sau chiar piatră. Catalogul conține detalii tehnice, instrucțiuni pentru instalare, detalii tehnice și informații privind sustenabilitatea materialelor și certificări.

Milliken Clerkenwell Collection

Catlogul conține 20 de mostre de mochetă realizată 100% din nilon regenerat (Econyl). Catalogul conține o broșură de prezentare a proiectelor realizate cu materiale din colecția Clerkenwell, inclusiv sugestii de stereotomii. Broșura conține detalii tehnice despre sustenabilitatea, rezistența și certificările materialului.

Unilin Evola - Laminate Panels

Catalogul conține 5 paletare, fiecare având 50 de mostre de material tip HPL pentru decoruri, cu 3 finisaje: uni, lemn, și alte materiale (metal, betoc etc.). Catalogul conține și un mostrar cu coduri de culoare, însoțit de specificații tehnice, detalii despre disponibilitatea în stoc, indicații pentru instalare, dar și o broșură cu sugestii de amenajare.

Gerflor - Creation Luxury Vinyl Tiles

Catalogul conține 89 de mostre de plăci din vinil care imită parchetul. Catalogul conține detalii tehnice privind calitățile fizice și chimice ale materialului, cât și informații despre dimensiunile disponibile pentru montaj.

Finsa - Gama Duo Melamine Borads

Catalogul conține peste 100 de mostre de melamină pentru decoruri de mobilier și design interior, de la decoruri uni, imitații de lemn, dar și decoruri metalice, sidefate sau imprimate cu modele geometrice sau care imită piatra.

Homapal - Laminate Collection

Catalogul conține 150 de mostre de decoruri laminate pentru mobilier și design interior. Mostrele sunt împărțite în 4 categorii: Metal, Plăci magnetice, Lemn și Piele. Catalogul conține detalii despre producție, certificări și detalii tehnice.

Jotun - Imagination Collection Box

Colecția conține mostre de finisaje (colorant pudră) pentru mobilier. Cele 3 cataloage prezintă câte o colecție: Industrial Luxe, Neutrals, și New Classics. Fiecare catalog conține peste 10 mostre de finisaje, alături de sugestii de utilizare, și imagini cu finisajele puse în operă.

Pfleiderer - Materials for Furniture and Interior Fitting

Catalogul conține 30 de mostre de materiale de bază pentru producția de mobilier, de la materiale clasice, pe bază de lemn, până la materiale ușoare sau ignifuge. Catalogul conține și 5 mostre pentru decoruri.

Egger PRO - Flooring Collection

Catalogul conține 90 de mostre de parchet laminat. Catalogul conține detalii desspre dimensiuni, prețuri și informații tehnice. Catalogul conține o broșură cu sugestii de amenajare.

Mmcite - Street Furniture Materials

Catalogul conține 34 de mostre de materiale pentru mobilier urban. Catalogul conține și o broșură de prezentare a principalelor calități ale materialelor din portofoliul Mmcite (oțel, aluminiu, lemn, sticlă, HPL- dar și materiale inovative precum Resysta, UHPC sau HPC).

Piatra Online - SKIN Flexible Slate

Catalogul conține 19 mostre de ardezie flexibilă SKIN, atât în variante opace, cât și translucide.

Kronospan - Kronodesign Laminates

Catalogul conține peste 100 de mostre de material laminat pentru decoruri de mobilier și amenajări interioare. Catalogul conține 6 mostrare: Slim Line, Standard, Worktops, Color, Avant-garde și Contempo.

Konrad Hornschuch - Skai textiles

Catalogul conține peste 200 de mostre de materiale textile sintetice care imită pielea. Materialele pot fi folosite în amenajări interioare, inclusiv în spații publice, unde uzura materialelor este mai mare. Cele 10 colecții oferă alternative sustenabile la piele, iar fiecare broșură este însoțită de detalii tehnice și informații despre certificări.

Camira - Commercial Fabrics

Catalogul conține 12 broșuri cu mostre din 12 colecții de materiale textile pentru utilizare comercială. Fiecare broșură prezintă opțiunile coloristice pentru fiecare colecție. Fiecare broșură este însoțită de o fișă tehnică pe care se regăsesc informații despre calitățile fizice și chimice ale materialelor (inclusiv certificări și detalii despre sustenabilitate), și sugestii de utilizare.

Erfurt - Wallpaper Collection

Catalogul conține peste 70 de mostre de tapet, împreună cu sugestii de amenajare. Mostrele au alături detalii despre calități fizice și chimice, dimensiuni, și indicații pentru instalare. Catalogul conține și informații despre alte produse din portofoliul companiei.

Milliken - Tracing landscapes Collections

Catalogul conține 18 mostre de material textil pentru mochete, cu design inspirat din natura înconjurătoare. Catalogul conține detalii tehnice despre materiale (rezistențe, certificări, zone de utilizare), dar și detalii despre livrare și instalare.

Antalis - Wall Design

Cele două cataloage conțin peste 30 de mostre de tapet realizat din 3 materiale: hârtie, textile și fibră de sticlă. Cataloagele conțin detalii despre opțiunile de personalizare pentru fiecare model de tapet, detalii despre calitățile fizice și chimice ale materialului. Catalogul include o broșură de prezentare a proiectelor realizate cu materialele prezentate.

Vasco Forest - Danzer Veneer Collection

Catalogul conține 100 de mostre de furnir.

Antalis - Polyart Synthetic Paper

Catalogul conține 14 mostre de hârtie sintetică creată special pentru diverse nevoi de printare. Materialele sunt pretabile atât pentru metode convenționale de printare, cât și metode digitale. De asemenea, materialul este potrivit pentru orice nevoie tipografică. Catalogul conține detalii tehnice, de sustenabilitate, și detalii despre domeniile de utilizare.

2tec2 - Vinyl Flooring

Catalogul conține 44 de mostre de mochetă realizată din vinil și fibră de sticlă. Catalogul conține detalii despre dimensiuni, detalii tehnice, informații despre proprietățile fizice și chimce ale materialului, și certificări.

Rowmark - Laser Engravable products

Catalogul conține peste 150 de mostre de mase plastice pretabile pentru gravarea cu laser. Catalogul conține informații despre utilizare, detalii tehnice, rezistențe, diverse utilizări. Fiecare colecți este însoțită de detalii tehnice suplimentare pentru fiecare tip de material.

Cork Market - JPS - Cork Wallcoverings

Cele două catraloage conțin 27 de mostre de plută, pretabile atât pentru acoperirea pereților, cât și pentru decorațiuni.

Tuchler - Projection screens and Scenario Collection

Catalogul conține peste 300 de mostre de materiale naturale și sintetice pentru utilizări diverse în domeniul artelor spectacolului. Catalogul conține mostre pentru utilizări precum podele pentru dans, materiale pentru draperii, dar și materiale pentru ecrane de proiecție și decoruri. Toate materialele sunt însoțite de detalii tehnice despre rezistența la uzură a materialelor, și proprietăți fizice.

Gerflor - Taralay Premium Collection

Catalogul conține peste 70 de mostre de material pentru pardoseli realizat din 100% PVC. Catalogul conține detalii despre variantele coloristice, detalii tehnice, rezistențe, proprietăți fizice și chimice, și o broșură cu sugestii de amenajare.

Kurz - Decorative Foils

Cele 5 cataloage conțin peste 200 de mostre de benzi și folii decorative pretabile pentru mobilier, electrocasnice sau alte proiecte. Fiecare catalog este însoțit de o broșură ce conține detalii tehnice, informații despre posibile utilizări
UNDE ESTE MATER?

Locația este în aceeași clădire cu Nod Makerspace, Fabrica Gastrobar, La Firul Ierbii, Tegmark sau Eematico, în incinta Industriei Bumbacului, pe malul Dâmboviței.

Adresa: Splaiul Unirii 160, et.1, sector 4, Bucuresti  ¬ scara galbenă
Email:
contact@materlibrary.com
events@nodmakerspace.ro

Tel: +40 746 19 42 13

Metrou: 5 minute de stațiile Timpuri Noi sau Mihai Bravu

Program MATER  Luni – Vineri  10:00 – 19:00

MATER biblioteca de materiale