Materiale, texturi, lumini, landscape design sunt cuvintele cheie pentru primul Talking MATER din toamna lui 2018. Invităm în mod special designerii de spații publice, peisagiștii, dar și arhitecții de clădiri rezidențiale, inginerii, designerii de produs pentru o expunere explicită a seriei de produse Air Pave, LightPro, Stones Eco Jointing Sand și a proiectelor de design peisagistic Semmelrock, alături de informații despre montaj și implementare.

 

Partenerii bibliotecii, Semmelrock Stein&Design, aduc cu ei un bagaj considerabil de detalii tehnice precum: stereotomii inedite, detalii de executie, materiale ecologice pentru imbinari, sisteme de iluminat pentru grădină. În bagaj, cireașa de pe tort: Jost ne va face și o demonstație practică pentru testarea anumitor proprietăți ale materialelor.

 

Speakeri:

 

Arhitecta Irina Ivan va face o prezentare a companiei și a portofoliului de produse

 

Invitat special este Jost Joachimsen, Product Manager la Semmelrock Stein&Design, cu experiență și educație la Wirtschaftsuniversität Wien, Université Paris Dauphine și University of Sarajevo, și, nu în ultimul rând, un vorbitor excelent. Recomandăm să veniți și numai pentru a-l auzi vorbind.

 

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. Tot ce trebuie să faci este să ne scrii un mail cu subiectul ”talking MATER + numele tău” la contact@materlibrary.ro

 

Prezentările vor fi în română și engleză.

—————————————————-

Talking MATER este o serie de conversații lucrative , create de MATER împreună cu partenerii producători sau distribuitori, pentru studenți sau profesioniști. Abordarea talk-urilor este concentrată pe materiale, texturi, lumini, punere în context, informații concrete.