Pe 28 noiembrie, intrăm în lumea printului pentru design interior! Invitații noștri ne vor face o introducere în tendințele tehnologiilor de printare, vom discuta despre cerințele designerilor versus posibilități tehnice, alături de povestea unui proiect aplicat de design interior, din perspectiva tinerei designer Laura Pietrușel

Alina Penciu – Marketing & Communications Manager Antalis Romania. Cu peste 15 ani de experienta in marketing si comunicare in industria creativa. Alina combină pasiunea cu angajamentul personal și oferă emoție prezentărilor sale.

Alberth Dumitrescu – Eak Advertising, companie ce se ocupă cu printul pentru design interior, pe o varietate foarte largă de materiale – de la tapet de hârtie până la tapet de mătase, de la tablouri pe canvas până la materiale fără coating de print.

Bogdan Vasilescu/ Grup Transilvae – Director General al Grup Transilvae, furnizor de soluții pentru industria grafică, consideră importantă informarea creatorilor din domeniu asupra tehnologiilor digitale disponibile pentru amenăjarile interioare și fashion. Cu o experiență de 25 ani în domeniu și colecționar de artă contemporana, ne va povesti despre noile posibilități în materie de home décor și fashion.

Laura Pietruşel a absolvit facultatea de arhitectură de interior în iulie 2019, ca șef de promoție. În căutarea oportunităților de a se dezvolta pe plan profesional si personal, pe langa activitățile din cadrul facultății și experiența din cadrul birourilor de proiectare din Romania și Polonia, a colaborat în proiectarea de spații precum apartamente, restaurante sau spații de birouri, iar din 2018 și-a deschis propria firmă de design interior și arhitectură..

Evenimentul se adresează tinerilor designeri, arhitecți, arhitecți de interior, studenților la facultățile de profil.

Formatul evenimentului va fi:
• O scurtă introducere a vorbitorilor și a temei
• Prezentare 1 – 20′
• Prezentare 2 – 20’
• Prezentare 3 – 20’
• Q&A

Intrarea este liberă, dar locurile sunt limitate. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi aici https://forms.gle/1MKgdUUQDsHPGhL19.
Prezentările vor fi în română.
▼△▼△▼△▼△▼△▼△▼
Talking Mater este un eveniment in serie, creat de MATER împreună cu parteneri și colaboratori. Prin acest eveniment, punem în lumină practici, profesioniști și informații utile referitoare la materiale, punerea în practică a materialelor, provocări la punerea în operă, proiecte concrete, realizate, overall experiența altor profesioniști pe temele respective.
▼△▼△▼△▼△▼△▼△▼
Ediția Talking MATER a lunii noiembrie este finanțată prin Timbrul de Arhitectură, acordat de Ordinul Arhitecților din România prin competiție.