Mater

Catalog

Spațiu

Biblioteca de Materiale

MATER este o bibliotecă de materiale – o colecție extinsă și constant reînnoită de mostre de materiale – dedicată profesioniștilor care lucrează cu materiale și nu numai: arhitecți, designeri de interior, designeri de produs, vestimentari și de bijuterii, ilustratori, artiști plastici, dar și organizații care dezvoltă produse și materiale noi și au nevoie de această resursă.

CATALOG ONLINE

În curând online pentru membri

O armată de pricepuți lucrează să aducă membrilor catalogul în varianta online

Pentru Membri

Primele 2 intrări la MATER sunt gratuite, este nevoie însă să prezinți un act de identitate.

Abonamentul MATER îți oferă acces la: cele peste 3.000 de materiale expuse în bibliotecă catalogul online în care avem detalii pentru peste 5.000 de materiale poți veni cu clienți și parteneri (în limita a 12 intrări anual) să lucrezi și să consulți materiale pentru proiectul vostru comunitatea de profesioniști din jurul MATER, printre care se numără arhitecți, designeri, artiști, constructori, makeri și alți creativi.

Spațiu Evenimente

Spațiul de evenimente MATER are 150 m2 și poate acomoda până la 120 persoane pe scaune. Facilități: proiector, sistem sonorizare, lobby-ul poate fi folosit pentru înregistrare participanți sau catering.

Spațiul poate fi separat în două zone de lucru. Pentru evenimente mai mari se poate închiria tot spațiul MATER (650 m2) – exclusiv zona de birouri.

Program MATER

De luni până vineri între 10:00 – 19:00.
Sâmbătă între 12:00 – 19:00
Duminică este închis

Unde este MATER?

Locația este în aceeași clădire cu Nod Makerspace, Deschis Gastrobar, La Firul Ierbii, Tegmark sau Eematico, în incinta Industriei Bumbacului, pe malul Dâmboviței. Adresa este Splaiul Unirii 160, accesibilă cu autobuz sau metrou, la 5 minute de stația Timpuri Noi